Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 V Prachaticích pokračují druhým dnem Slavnosti Zlaté stezky

 PRACHATICE - 29. června 2019 - 9:01 - Slavnosti solné Zlaté stezky v Prachaticích začaly včera tradičním podvečerním příjezdem karavany soumarů z partnerského bavorského Grainetu, hostů z řady partnerských evropských zemí a samozřejmě návštěvníků z blízka i z daleka. Dnes pokračují slavnosti druhým dnem.

 Text: Zdeněk Přibyl

    "Sázíme po oba dny, 28. a 29. června, na pestrý kulturní program na čtyřech místech v městském centru," řekla nám vedoucí odboru kultury, školství a cestovního ruchu prachatické radnice Jiřina Dolejšková. "Na Velkém náměstí bude festivalový program, Štěpánský park si opět oblíbí hlavně milovníci dechovky, Parkán bude patřit historické části slavností a v hospicovém parku najdou pestrou zábavu hlavně děti, na které tam bude čekat množství oblíbených atrakcí," doplnila Jiřina Dolejšková.

   Při letošních dvacátých devátých Slavnostech Zlaté stezky ztvární historickou postavu prachatického primátora Vrchotínského opět městský radní Petr Kolín. Tahákem pátečního večera budou na Velkém náměstí skupiny Slza a 100 zvířat.

   V kočáře se starostou Martinem Malým pojede v sobotním průvodu Markéta Konvičková. Chybět nebudou ani letos italští praporečníci, jen bubeníci budou noví, říkají si Wildstick. Na Velkém náměstí bude jako loni stan proti žhavému slunci. Tak hezkou zábavu!   

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist