Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Víc než padesátka fotografů oslaví Šumavu v Roku u Sušice

 SUŠICE, PRACHATICE - 15. května 2019 - 9:59 - Když se řekne Šumava, rozechvěje to citlivou žilku v srdci nejen domorodců, ale i mnoha lidí po celé republice i za jejími hranicemi. Patří k nim i více než padesátka fotografů, kteří představí své práce v sobotu 18. května v 17:00 hodin v kapli Panny Marie Karmelské v Roku u Sušice. Fotografie na výstavu vybral z jejich nabídky pan fotograf Šumavy Vladimír Kunc. Vystavují i autoři z Prachaticka.

 Připravil: Zdeněk Přibyl, fotografoval Václav Blažek

   O tom, že je všechno pečlivě připraveno, nás informoval spoluorganizátor výstavy Toník (Yetti) Jelínek. "Padesát pět skvělých fotoobrazů od spolupracujících autorů, kterým říkám náš fototým, je již na svých místech v kapli. Jejich instalace byla, jak se říká, dost makačka, tak trochu jako když se skládají puzzle. Ale díky Vláďovi Kuncovi (dodal k zásilce návod) a díky manželům Jarce a Vaškovi Blažkovým, jsme to za několik hodin zvládli.

akže mohu prohlásit výstavu za kompletně připravenou," sdělil nám Toník (Yetti) Jelínek. Dodejme, že dalšími organizátory výstavy jsou Obec Rok u Sušice a Video-Foto-Kunc.

   Pokud jsou vám jména, která se objevují v tomto článku, povědomá, pak jste na dobré stopě. Hlavní organizátor výstavy v Roku u Sušice, fotograf a podnikatel Vladimír Kunc, a spoluorganizátor, písničkář Toník (Yetti) Jelínek, se nedávno sešli v Městské galerii ve Volarech na výstavě fotografií Šumavy od volarského autora Martina Faláře.

   Jak jsme v našem internetovém deníku informovali, zhruba před měsícem oba také besedovali v Městské knihovně v Sušici o své nové knize Šumavské návraty. Se svými posluchači si tam notovali, že šumavská příroda oplývá krásou v každém ročním období, ať už se jedná o rozkvetlé louky nebo krajinu zapadanou čerstvým sněhem...

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist