Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Tragická nehoda uzavřela tah na hranice. Zemřeli dva lidé 

 VIMPERSKO – 3. května 2019 - 19:30 - AKTUALIZOVÁNO - 3. května 2019 - 22:45 - Policie informovala novináře, že na silnici I/4 z Vimperka na Strážný dnes v podvečer zemřeli dva lidé při dopravní nehodě. Ta se stala kolem půl šesté na Kubově Huti.

 Připravil: Zdeněk Přibyl, snímek je z policejního videa

   Podle informací z dopravních agentur se tu srazila dvě osobní auta a letěl sem i záchranářský vrtulník. Při nehodě vyhasly životy dvou dvacetiletých mužů. Další člověk pak utrpěl lehké zranění a silnice byla kvůli vyšetřování uzavřena.

   Uzavírka silnice měla podle policie trvat až do večerních hodin. Objízdná trasa vedla přes Prachatice, Volary, Lenoru a Strážný. Na místě nehody zasahovali hasiči, záchranná služba i policejní vrtulník.



   Podle dalších informací, které Policie ČR postupně uvolňuje, se v místě nehody čelně srazily Volkswagen Passat a mnohem menší Volkswagen Polo. „Řidič pola pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky. Nezvládl svůj vůz a srazil se s passatem,“ řekl novinářům krajský policejní mluvčí Milan Bajcura. Právě v polu, které bylo při srážce téměř zcela zdemolováno, cestovali oba mladí muži. Řidič passatu utrpěl lehké zranění.

   Tento týden je to v kraji druhá smrtelná dopravní nehoda. Od začátku roku zemřelo na jihočeských silnicích včetně pátku 20 lidí.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist