Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Volarský městský zpravodaj se v dubnu proměnil na časopis  

 VOLARY – 25. dubna 2019 - 15:50 - Vydávání Volarského zpravodaje dostala nově na starost čerstvě založená městská organizace, která se stará o kulturu a cestovní ruch - Kulturně informační centrum (KIC). A to mu dalo zcela novou podobu. Začal totiž od dubna vycházet jako časopis s barevnými fotografiemi na křídovém papíru s větším počtem stránek.  

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

   A změnilo se i jeho zaměření, kdy zpravodaj už necílí jen na obyvatele Volar, ale chce být zajímavý i pro turisty a náhodné návštěvníky města.

   Ředitel Kulturně informačního centra města Volar Jaroslav Pulkrábek k vydávání zpravodaje přizval část týmu, který se v minulém volebním období ve Vimperku podílel na práci na Vimperských novinách. I díky tomu KIC šetří na grafice a změny ve Volarském zpravodaji tak nepřinesly jeho výrazné zdražení.

   „Zavedli jsme nové rubriky – vychází tam pověsti, vydáváme tu historii domů, vychází tam volarské zajímavosti a záhady a udělali jsme zde kulturní přehled, kde jsou na jedné dvojstraně shromážděny všechny kulturní akce ve městě,“ řekl Jaroslav Pulkrábek.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist