Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Zlatý erb v stříbrné verzi za městský web putuje do Prachatic

 ČESKÉ BUDĚJOVICE/PRACHATICE - 22. března 2019 - 10:15 - Ceny vítězům 21. ročníku krajského kola soutěže Zlatý erb 2019 o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí byly ve středu 20. března předány při slavnostním ceremoniálu na Krajském úřadu Jihočeského kraje. S prázdnou odsud neodešli ani zástupci Prachatic.

 Připravil: Zdeněk Přibyl  

   O výsledcích soutěže nás informoval David Hocke z oddělení informací a styku s veřejností kanceláře hejtmanky Jihočeského kraje v Českých Budějovicích. Ceny předával soutěžícím krajský radní Antonín Krák.  

   Sluší se uvést nejprve vítěze. V kategorii SMART CITY A NEJLEPŠÍ ELEKTRONICKÁ SLUŽBA zvítězil Jindřichův Hradec, NEJLEPŠÍ WEBOVOU STRÁNKU OBCE má Lodhéřov a NEJLEPŠÍ WEBOVOU STRÁNKU MĚSTA Volyně. A právě v této kategorii obsadily webové stránky Prachatic http://www.prachatice.eu pěkné druhé místo. Do celostátního kola soutěže postupují město Volyně, obec Lodhéřov a Jindřichův Hradec

Zleva - manažerka soutěže Jitka Hajžmanová, Lenka Houšková - editorka webu, dále Jan Klimeš - místostarosta Prachatic, ředitel Krajského úřadu Milan Kučera a krajský radní Antonín Krák.

   Dvacátého prvního ročníku soutěže Zlatý erb se zúčastnily obce a města z celé ČR. Celkově se letos opět zapojilo všech 14 krajů České republiky. Do soutěže bylo přihlášeno 435 projektů včetně soutěžících o Cenu ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci. V Jihočeském kraji bylo přihlášeno 32 projektů včetně 9 turistických prezentací, kdy čtyři postoupily do celostátního finále.

   „Elektronika a webové portály se staly nedílnou součástí komunikace obcí a měst s občany a jsem velice rád, že jsou čím dál lepší. Dokonce i malé obce jsou schopny udělat krásné a nápadité aplikace, což se ukazuje právě díky této soutěži,“ uvedl radní Antonín Krák.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist