Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 V Prachaticích připravila Nerudovka Den otevřených dveří

 PRACHATICE - 8. února 2019 - 7:17 - Zájemci o studium oborů kuchař - číšník nebo kadeřník - vizážista měli ve čtvrtek 7. února příležitost prohlédnout si prachatické pracoviště Střední školy a základní školy Vimperk, populární Nerudovky.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

   Exkurze byla možná při teoretické výuce, odborném výcviku nebo také individuálně v doprovodu učitelů. My jsme zde odpoledne zastihli žákyni ZŠ Smetanova Vimperk se svojí maminkou, které doprovodila po škole, precizní výklad jim poskytla a na otázky odpověděla paní učitelka Miroslava Jurcová.

   Možná budoucí studentka oboru kadeřník - vizážista, o který se nejvíc zajímá, si s mamkou prohlédla kosmetický salon, pracoviště kadeřnic, a také učebny, jídelnu a společně prostudovaly jídelní lístek. Vyslechly rovněž informace o podání přihlášky ke studiu, organizování výuky, možnostech stravování přímo ve škole nebo ubytování na dolním internátu SPgŠ v Prachaticích. Odnesly si také tištěné informační materiály. Nakonec se ukázalo, že maminka žákyně je také absolventkou zdejšího odborného učiliště...

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist