Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Kolem Prachatic běžkařské stopy upravené, kromě tankovky

 PRACHATICE - 18. ledna 2019 - 15:25 - Dnešní (v pátek 18. ledna) 13. hodina představovala termín, do kdy chtěli pracovníci Městských lesů Prachatice mít svou technikou upravené běžkařské stopy kolem města. Informaci jednatele Městských lesů Jana Pěsty nám předala vedoucí odboru kultury, školství a cestovního ruchu prachatické radnice Jiřina Dolejšková.

 Připravil: Zdeněk Přibyl

   "Podle informací, podaných inženýrem Janem Pěstou z Městských lesů Prachatice, se "Bílé stopy" i "Bílá stopa - Rolby On - Line" dnes aktuálně projížděly. Některé stopy byly už dopoledne upravené, jiné ještě čekaly na úpravu. Celkem se jedná o více než 20 kilometrů běžkařských stop. Bez úpravy tankovky, na které je bohužel nedostatečná vrstva sněhové pokrývky," uvedla Jiřina Dolejšková.

   Sníh ve vyšších polohách nad městem však podle jejích slov drží a stopy nad Prachaticemi budou připravené. Skútrem, který je GPS napojený na systém hlavních tras bílých stop, jsou upraveny a projety trasy Sedýlko, Stadionek, Klení, louka nad Libínským Sedlem. Dále cesta Kamenná, která je značená fialově, je také projetá a upravená. Jenom ta oblíbená tankovka má smůlu...

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist