Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Přípravy vrcholí, advent ve Volarech může začít

 VOLARY - 30. listopadu 2018 - 20:51 - V minulých dnech vrcholily přípravy na adventní čas. Nebylo tomu jinak ani ve Volarech.

 Text a foto: Ladislav Beran

   V pondělí 26. listopadu tu zaměstnanci technických služeb a jedné místní elektro firmy připravovali osvícení a betlém. Ten bude stát tradičně na náměstí a vedle něj vánoční jedle, která je jedním z mála vzrostlých stromů nejen v okrese. Volarští tak nemají problém s uchycením a po roce tu bude opět advent slavnostně zahájen.

   Ve Volarech se začíná v sobotu 1. prosince od 9:00 Vánočními trhy ve Společenském sále radnice a na náměstí. Tradičně se bude rozlévat čaj a punč. Vánoční melodie a koledy zahraje Zámecké trio z Hluboké nad Vltavou.

   V neděli 2. prosince od 16:00 proběhne první adventní koncert, který připravilo město Volary společně s Římskokatolickou farností Volary. Vystoupí v něm žáci místní základní umělecké školy. Poté v 17:00 bude slavnostní akt u Vánočního stromu. Starosta města Vít Pavlík společně s místostarostkou Janou Bártovou zažehnou první adventní svíci a pak rozsvítí vánoční strom.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist