Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Starostkou Vimperka zvolena podruhé Jaroslava Martanová

 VIMPERK - 6. listopadu 2018 - 15:51 - Z ustavujícího zasedání nově zvoleného městského zastupitelstva ve Vimperku, které se sešlo v pondělí 5. listopadu ve velkém sále Městského kulturního střediska, vzešlo po klidném jednání nové vedení města. Starostkou byla zvolena již podruhé Jaroslava Martanová (Starostové a Nezávislí - STAN), novým místostarostou se stal Zdeněk Kuncl (VIMPERÁCI 2018 s podporu KDU-ČSL).

 Text: Zdeněk Přibyl

   Volilo se tajně a takříkajíc bez překvapení. Jaroslava Martanová získala třináct hlasů ze sedmnácti od zastupitelů ze své koalice, kterou tvoří Starostové a Nezávislí, ODS, Vimperáci a Nevyhnutí. Stejný počet hlasů získal i Zdeněk Kuncl. Do městské rady zvolili vimperští zastupitelé ještě Bohumila Petráška (STAN), Petra Samka (SNK) a Tomáše Samka (STAN). O výsledcích říjnových komunálních voleb ve Vimperku jsme psali zde.

   Nová vimperská starostka, vítězka zdejších komunálních voleb, se na post nejvyšší ve vedení města vrací po půldruhém roce, na který ji vystřídal Pavel Dvořák. Zdeněk Kuncl dosud pracoval jako vedoucí odboru školství, kultury a cestovního ruchu vimperské radnice.

   Vimperk čeká v novém volebním období například rekonstrukce ulice 1. máje či další dostavba plaveckého bazénu. Finanční prostředky jsou na ně zajištěny úvěrem.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist