Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 FOTO: Silná muzika pro labužníky. Krausberry ve Volarech

 VOLARY - 14. října 2018 - 9:44 - Krausberry zahráli v pátek 12. října ve Volarech ve společenském sále. Kapela tu ukázala, proč je jejich muzika pro hudební labužníky.

 Text a foto: Ladislav Beran

   Odbor kultury a cestovního ruchu města Volar měl šťastnou ruku a uspokojil milovníky bluesrocku, který je sice pro starší generaci, ale i ti mladší jej vstřebali velmi rychle a byla z toho parádní zábava do půlnoční hodiny.

   Play list kapely ukázal, že jde o fajnovou a dobře laděnou muziku, pro ty, kteří milují rock jinak. Celému koncertu dominuje lídr kapely Martin Kraus, který dokáže své spoluhráče vybičovat k vynikajícím výkonům, nešetří vtípky namířenými do publika, ale i ke kapele, a hlavně silná muzika, která svádí, lechtá i mrazí. Martin Kraus je osobnost, která vše řídí a vše mu vychází.

   Koncert rozdělila skupina na dvě části. V té první to bylo rozjímání a zamyšlení a ve druhé přišel výbuch a uvolnění. Přes sto diváků ve volarském sále bylo spokojeno. V závěru se tančilo stylově hop sun krok a ruce nahoru. Skvělé, krásné, nádherné. Jediná vada snad, že sto dvacet minut uteklo moc rychle...

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist