Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Plavci koncertovali u bazénu ve Volarech. Líbili se

 VOLARY - 29. září 2018 - 11:59 - Hvězdu Plavců a předtím Rangers Honzu Vančuru se svými parťáky přivítaly ve čtvrtek 27. září Volary.

 Text a foto: Ladislav Beran

   Trio Lukáš Pelc, Jakub Racek a Honza Vančura přijelo v předvečer svátku sv. Václava do Volar na očekávaný koncert. Ten měl sice začít o něco dříve, ale nakonec zpoždění Plavci do Volar cestu našli.

   Před plaveckým bazénem vyrostlo malé, ale příjemné travní pódium a všichni tři byli přivítáni velkým potleskem. Koncert uvedla pracovnice odboru kultury volarské radnice Věra Pálková. Poděkovala Janu Vančurovi za to, že do města pod Bobíkem přijeli, a popřála všem krásnou zábavu.

   Všichni tři muzikanti ukázali, jak mistrovsky ovládají své nástroje i hlasy, a zahráli a zazpívali mnoho velkých šlágrů této skupiny, mezi nimiž nechyběly Inženýrská, Kingstom, Vysočina, Stovky mil a došlo i na Pole s bavlnou. Honza Vančura zavzpomínal na své bývalé spoluhráče, na to, jak se koncertovalo s Petrem Nárožným i Luďkem Nekudou. Bylo to příjemných devadesát minut u plaveckého bazénu ve Volarech.

  A když dohrála hudba, šlo se na koupání natur. Tento styl plavání bez plavek bude ve Volarech pravidelně každou poslední neděli v měsíci. To ale neznamená, že se začne již tuto neděli. První plavání bez plavek tedy proběhlo s hudebním dnem a další bude na konci října...

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist