Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
  

 Ještě do pátku se můžeme opalovat v Prachaticích na Huláku

 PRACHATICE - 19. září 2018 - 9:05 - "Na základě přání našich návštěvníků můžete využít posledních teplých slunečních paprsků k opalování od pondělka 17.  září do pátku 21. září na veřejném koupališti Hulák v čase od 8:00 do 16:00, s možností využití sprch a toalet, lehátek a hřišť na Huláku, a to vše zdarma," sdělila nám Radovana Kutláková, ředitelka Sportovních zařízení Prachatice.

 Připravil: (zp)

   Žádné vodní atrakce ani bazén však už podle jejích slov nebudou v provozu, protože se budou vypouštět. "Děkujeme za vaši návštěvu v letošní sezóně," dodala. A jaká že ta letošní sezóna byla?

   Oficiálně sezóna končila na veřejném koupališti Hulák v pátek 14. září. Poté se jeho brány uzavřely, aby se celý areál připravil na zimu a na příští sezónu. "Areál budeme natírat, čistit a provedeme drobné opravy a nutnou údržbu, což je nutné provádět za příznivého počasí," napsala nám tehdy ředitelka Sportovních zařízení Prachatic Radovana Kutláková.

   V letošním roce podle jejích slov na veřejné koupaliště díky stabilně letnímu počasí zavítalo celkem 24,7 tisíc návštěvníků a tento počet překonal dosavadní absolutní návštěvní rekord Huláku, což bylo téměř 24 tisíc lidí v roce 2015. Třetí místo drží rok 2009, kdy sem zavítalo 20,7 tisíc lidí. Průměrný počet návštěvníků za sezónu je u nás na Huláku kolem 15,5 tisíce.

   "Letošní rok jsme po celou sezónu vodu na Huláku přihřívali a doufáme, že návštěvníci tento komfort příjemně pocítili. Děkujeme všem, kteří u nás trávili svůj volný čas. Budeme se těšit na vaši návštěvu i v příští letní sezóně," loučila se tehdy Radovana Kutláková, ředitelka Sportovních zařízení Prachatice. Tak se tedy nyní loučení o týden odkládá...

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist