Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Sedmnáctý ročník filmového festivalu NaturVision už je tady!

 VIMPERK - 28. srpna 2018 - 10:01 - AKTUALIZOVÁNO - 16. září 2018 - 10:45 - Od úterý 18. září do pátku 21. září se v Městském kulturním středisku ve Vimperku bude konat již 17. ročník filmového festivalu o zvířatech a přírodě NaturVision.

 Připravil: Zdeněk Přibyl

   O této významné vzdělávací, kulturní a společenské akci, kterou pořádá město Vimperk ve spolupráci se společností EARTH-VISION UG, nás informovala Lenka Švecová z odboru školství, kultury a cestovního ruchu vimperské radnice.

"Programové schéma festivalu budou tvořit dopolední bloky, tak jako každý rok, které jsou určeny pro žáky a studenty nejen z Vimperska, ale i z celého regionu. Ty odpolední a večerní pak pro všechny milovníky dokumentů o zvířatech a přírodě," uvedla Lenka Švecová.

   Podle jejích slov pouze středeční podvečer 19. září vyhradili pořadatelé známému rybáři Jakubu Vágnerovi, který nás prostřednictvím přednášky „O rybolovných expedicích“ zavede do všech koutů Země. Navštívíme Amazonii, Kongo, Sibiř, Guineu, Mongolsko, Thajsko, Indii a mnoho dalších míst z celého světa. Přednáška začne v 18:00 a vstupenky je možné si od 3. září rezervovat v MěKS Vimperk.

   "Pomyslnou tečkou za festivalem bude závěrečný Galavečer, který se uskuteční v pátek 21. září. Během večera proběhne několik zajímavých rozhovorů s významnými hosty a na závěr bude promítnut jeden z vítězných filmů. Celým večerem provede moderátor Petr Říbal," dodala Lenka Švecová. Vyslovila současně poděkování všem partnerům a sponzorům, kteří se na realizaci festivalu podílejí, a srdečně pozvala všechny milovníky přírody na jedinečný zážitek. Veškeré informace k festivalu naleznete na www.vimperk.cz.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist