Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Technické služby ve Volarech s novým kabátem i se zázemím

 VOLARY - 27. srpna 2018 - 11:15 - U technických služeb v bývalých kasárnách se ve čtvrtek 23. srpna sešli radní, zastupitelé a vedení města Volar. Přivítal je Stanislav Haladej, vedoucí technických služeb, pozdravil starostku města Martinu Pospíšilovou, zastupitele a poděkoval za dílo, do kterého město investovalo sedm milionů.

 Text a foto: Ladislav Beran

   Starostka města Martina Pospíšilová poté krátce poděkovala všem přítomným a popřála zaměstnancům technických služeb, aby prostor, který se jim dostává, využili a aby se zde dobře cítili. "Po dvou letech se letos na jaře začalo a na konci srpna předalo, a my jsme za to rádi," dodala. 

   Zaměstnanci, technika, i vedoucí mají zateplenou budovu, která dostala hlavně novou střechu a prostory garáží jsou na úrovni. Nechybí ani montážní jáma, dílna a prostor pro stroje.

   Součástí otevření otevíracího dne byla ukázka elektromobilu v podobě malého nákladního vozu. Vyrábí se v České republice v Horažďovicích a ve Volarech jej mají na zkoušku. Již úvodní jízdy ukázaly, že vozidlo bude kvalitním doplněním autoparku. Tiché, levné a zejména silné - to je  deviza techniky, která možná v budoucnu ve Volarech bude sloužit.

   "Elektromobil ujede na jedno nabití až 50 kilometrů, je tichý a obsluha velmi jednoduchá," dodal při ukázce Stanislav Haladej.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist