Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 S létem se dnes bude Hradozámeckou nocí loučit i Kratochvíle

 NETOLICE - 25. srpna 2018 - 9:35 - V noci ze soboty 25. srpna na neděli 26. srpna se na českém jihu koná již osmý ročník tzv. Hradozámecké noci. V našem regionu se do netradičního programu můžete už popáté zapojit na státním zámku Kratochvíle u Netolic.

 Text: Zdeněk Přibyl

   Od 20:00 do 23:30 se například můžete projít večerně osvětlenou zahradou Kratochvíle, stejně jako interiérem vily. Od 22:00 začne v zámecké zahradě koncert ze skladeb italských a vlámských mistrů hudby. Přednese je komorní soubor Ludus Musicus. Poté se v kostele v areálu zámku rozezní tóny renesančních fléten. Návštěvníci nepřijdou ani o divadelní vystoupení. Divadlo Pnutí se představí pásmem Vonička lidové poezie. Vyloučeno není ani zajímavé překvapení.

   Ředitel Národního památkového ústavu v Českých Budějovicích Petr Pavelec k Hradozámecké noci, které se koná na řadě dalších jihočeských hradů a zámků řekl: „Akce je vítanou příležitostí k tomu, abychom návštěvníkům nabídli nejenom prohlídky interiérů památkových objektů v nestandardní době, ale i zajímavý doprovodný program.“  

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist