Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Papouškovo Sirotci se svými hosty z Weekendu ve Zbytinách

 ZBYTINY - 17. července 2017 - 16:46 - Je již tradicí, že Zbytinští o prvním červencovém svátku mají den a večer s Papouškovými Sirotky. Letos i s hostem - country skupinou Weekend.

 Text a foto: Ladislav Beran

    I když odpoledne začalo pršet a tuto část provázel deštík i déšť téměř většinu programu, Weekend do toho šel výborně a zamračené nebe a déšť nezabránilo pěkné návštěvě.

   Odpolední část si nenechaly ujít hlavně děti. Zmrzlina zdarma, malování na obličej, skákací hrady, a čtyřkolky to bylo velké lákadlo. A pro dospělé dost nápojů, vynikající klobása a hlavně hudba. Weekend za to vzal rázně a déšť ne déšť hrál výborně. Staré dobré šlágry country písniček. Dobrá nálada to byl úvod hudebního odpoledne a večera.

   Večer? To přišli hlavní protagonisté Papouškovo Sirotci. Staré dobré šlágry z domácí i zahraniční tvorby se linuly kolem svaté Magdalény ke Knížecímu stolci. Zbytinští přišli v hojném počtu a večer, byť byl chladný, se pomalu začali roztáčet, aby to po desáté pořádně rozjeli.

   Byl to velmi pěkný den, který začal kapkami deště a skončil pod potemnělým nebem trochu chladně, ale nakonec hudba tanec a zpěv rozehřály všechny...

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist