Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 PR: Letní oslava v Zahradnictví Střítež Boškovi už v sobotu!

 STŘÍTEŽ - 12. července 2018 - 19:30 - Také letos pořádáme v našem Zahradnictví Střítež Boškovi celodenní Letní oslavu. Všichni jste v sobotu 14. července srdečně zváni! A na co se můžete těšit?

www.zahradnictvi-boskovi.cz

Ilustrační snímky z loňské Letní oslavy: Zdeněk Přibyl

    V sobotu v 9 hodin startuje soutěž ve vaření gulášů a v chytání ryb. Přijeďte si k nám i zasoutěžit a užít si legraci. Způsoby přihlášení a podmínky soutěží úplně dole v textu. STARTOVNÉ 50 Kč. V porotě opět nebude chybět režisér Zdeněk Troška, scénárista Marek Kališ, herec Vilém Udatný, herec Oldřich Navrátil a herec Jiří Lábus.

   Ve 12 hodin se můžeme těšit na parašutistický seskoky.

   Ve 12:30 bude vyhlášení soutěže v chytání ryb, ve 13:30 vyhlášení soutěže ve vaření gulášů.

   Ve 13:00 zábava pro děti - tvarování balónků, atd.

Ve 14:00 křest nového CD zpěvačky Elišky Kotlínové.

   Od cca 16:30 h živá hudba (VV BAND Ivana a Vladimír Váchovi).

   Po celý den: Opět u nás uvidíte, co se dá všechno vyřezat motorovou pilou. Vyřezávat bude Jan Ambrož JAřezání. Výrobky budou i na prodej.

   Areál s našimi zvířátky. Těší se na vás klokánci, lamy, poníci, kozičky, oslíček, různí ptáčci, daňci a mufloni.

   Program pro děti: po celý den malování na obličeje, skákací nafukovací hrad, skluzavka, u našich zvířátek bude možnost se nechat svést na kobylce jménem Johny, střílení vzduchovkou...

   Občerstvení zajištěno během celého dne, nebudou chybět ani čerstvě pečené ryby, zmrzlina.

   Vstupné 50 Kč. Děti do 15 let zdarma.

   Těšíme se na Vás!

   Soutěž ve vaření gulášů: Přihlášky posílejte na e-mail zahradnictvi-stritez@seznam.cz nebo na fb, případně volejte na tel. 603 267 174. Uzávěrka přihlášek je 11. 7. 2018 do 12 hodin. Uveďte název týmu, telefonní číslo vedoucího týmu. Tým musí být alespoň tříčlenný. Zúčastnit se mohou starší 15 let. Tým bude mít k dispozici od pořadatele 5 kg hovězího masa, 3 kg cibule, ohniště a dřevo. Tým musí mít s sebou hrnec na 15 l guláše, své koření a další potřebné věci na vaření guláše (měchačku, nože, atd.). Guláše budou poté sloužit jako ochutnávka pro návštěvníky. Systém hodnocení (vzhled týmu a nejsympatičtější tým 0 - 50 bodů, nejchutnější guláš 50 - 100 bodů). Těšit se můžete na krásné poháry + diplomy pro 1.-4. místo a něco dobrého k tomu.

   Soutěž v chytání ryb: Soutěžící si musí přinést své veškeré rybářské potřeby. Systém hodnocení - celková délka chycených ryb. Těšit se můžete na krásné poháry + diplomy pro 1.-4. místo a něco dobrého k tomu. Mimořádná cena je i za nejdelší chycenou rybu.

   Pořadatel akce si vyhrazuje právo na případné úpravy a změny časů.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist