Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Velmi pěkný večer pro nejstarší spoluobčany Volar

 VOLARY - 22. května 2018 - 16:12 - Volarská radnice přichystala na pátek 18. května pěkný podvečer pro nejstarší spoluobčany města. Nebylo to zdaleka poprvé. Tato setkání tradičně provází zajímavý program a ve finále se mění zpravidla na taneční večer.

 Připravila: Redakce PRACHATICKOnews.cz, foto: Ladislav Beran

   Program zahájil vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu volarské radnice Ladislav Beran. Přivítal nejstarší spoluobčany a seznámil je s tím, jak večer bude probíhat. Poté uvítal starostku města Martinu Pospíšilovou společně s místostarostou Ladislavem Toušem.

   Pak přišly na řadu mladé dívky - flétnistky ZUŠ Volary, které svou nádhernou melodií naladily přítomné volarské seniory na pozitivní vlnu. Jejich zahájení bylo odměněno potleskem a slovy díky.

   Po hudbě následovala prevence v podání policistky místního obvodního oddělení Policie ČR Ivany Muzikové. Ta prevenci zaměřila na podvodníky, šmejdy a na to, jak se k tomu postavit. Přečetla zajímavý příběh o tom, jak na seniory míří právě ti, kteří si myslí, že jsou laciným terčem. V druhé části vysvětlila jak postupovat právě v podobném jednání a seznámila se situací v okrese Prachatice právě v boji s takovými podvodníky. Poté všem předala malou pozornost pro dlouhou chvilku. I ona byla za své vystoupení odměněna potleskem a poděkováním.

   Na závěr úvodní části vystoupila starostka Volar Martina Pospíšilová. Poděkovala seniorům za to, jak se pozitivně staví k jednotlivým problémům a jak pomáhají k rozkvětu města, a za vše, co udělali, jim poděkovala. Poté seznámila s novinkami ve městě a zejména s průběhem prací při současné revitalizaci města, kde radnice myslí i na seniory. Budou zde lavičky, místa klidu i sportoviště tak, aby i si je i oni užili.

   Po oficiální části přišla zábava, kterou do Volar přivezla skupina Návraty. Duo Radka Makovičková a Dáša Mikolášková hned od úvodu začalo tak, že se tančilo, a tančilo se až ke konečné hodině dne. Dámy doprovázel Zdeněk Černý na klávesy a Vašek Janoušek na saxofon. Byl to pěkný večer a všem se moc líbil.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist