Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Ještě můžete poslat své fotografie do soutěže k NaturVisionu

 VIMPERK - 29. března 2018 - 7:07 - Jednou z doprovodných akcí letošního 17. ročníku mezinárodního filmového festivalu NaturVision je už 25. ročník mezinárodní fotografické soutěže nazvané Poklady evropské přírody 2018. Připomínáme znovu, že uzávěrku má tato soutěž 31. března.

 Text: Zdeněk Přibyl

   Jak nás informovala Lenka Švecová z odboru školství, kultury a cestovního ruchu vimperské radnice, soutěž pořádá Nadace EuroNatur, a to ve spolupráci s Filmovým festivalem NaturVision, časopisem „natur“ a společností Gelsenwasser. "Zveme fotografy k účasti na této fotografické soutěži a těšíme se na vaše snímky," uvedla již dříve Lenka Švecová.

   Nejlepší snímky budou na podzim prezentovány v informačním centru Národního parku Bavorský les a také v Městském kulturním středisku ve Vimperku. Dvanáct vítězných fotografií bude zveřejněno mimo jiné v časopise „natur“, v magazínu EuroNatur, na webových stránkách pořadatele a v nástěnném kalendáři „Poklady evropské přírody 2019“.

   Účast je bezplatná a máte možnost získat atraktivní ceny od 250 do 1500 eur nebo poukázky na zboží. Každý vítěz obdrží nástěnný kalendář Poklady evropské přírody 2018. Ceny nebudou vypláceny v hotovosti. Termín pro zaslání snímků: do 31. března 2018!

   Fotografie (maximálně 5 kusů od jednoho autora) zasílejte na adresu:
EuroNatur Service GmbH, Fotowettbewerb „Naturschätze Europas 2018”,
Westendstrasse 3, 78315 Radolfzell, photo@euronatur.org. Další informace a podmínky soutěže najdete na: https://www.euronatur.org/unsere-themen/fotowettbewerb/ausschreibung-2018/.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist