Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Nový detektivní román Pětidomí Tomáše Přibyla je na světě

 PRACHATICKO - 19. března 2018 - 10:11 - AKTUALIZOVÁNO - 23. dubna 2018 - 14:41 - Na trh přichází v těchto dnech v předprodejích detektivní román Pětidomí od prachatického spisovatele Tomáše Přibyla. Autor už má ode dneška, pondělí 23. dubna, doma dva balíky novotou vonících knih a připravuje na středu 2. května od 15:00 autogramiádu v Knihkupectví Müller v Prachaticích. Pozvánka zde.

 Redakce PRACHATICKOnews.cz

   Po dvou povídkových prvotinách jde o Tomášův první román, který vychází v největším českém nakladatelském domě Albatros Media - konkrétně v jednom z jeho nakladatelství Motto.

   Pětidomí je o vyšetřování loupežného přepadení, při kterém nikdo nezemřel, ale půjde tu o život několika lidem a především mladému energickému poručíkovi, který případ vyšetřuje se stárnoucí a často protivnou kapitánkou Věrou Kostohryzovou.

   Albatros Media vydá Pětidomí na konci dubna, ale na některých webech už začal jeho předprodej. A v předprodeji by se měla objevit i elektronická verze knihy, kterou nakladatel neřadí jen do kategorie krimi, ale také mezi českou prózu a romány.

   Kniha, kterou plánuje vydavatel prodávat i na Slovensku, je v předprodeji k dostání se slevou. Předobjednat ji můžete například zde nebo je možné nahlédnout i do ukázky na webu Albatrosu Media.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist