Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 FOTO: Ples ZUŠ Volary vířil tancem jako vždy od první melodie

 VOLARY - 3. března 2018 - 00:00 - Ples Základní umělecké školy ve Volarech ovládl v sobotním večeru 24. února V-Band a po něm skupina Friends Martina Vaverky.

 Text a foto: Ladislav Beran

   Ples zahájili dva ředitelé Martin Vaverka, ředitel ZUŠ v Kamenici nad Lipou a moderátor večera, který se do Volar rád vrací, a Vít Pavlík, ředitel volarské Základní umělecké školy, společně s místostarostou města Ladislav Toušem. Po úvodních slovech připili na zdraví a pěknému večeru Vít Pavlík a Ladislav Touš a zahájili sedmý ples ZUŠ Volary.

   Hudba dvou podob, nejdříve V-Band a jeho skvělé představení. Mladí muzikanti pod taktovkou umělecké vedoucí Kateřiny Pavlíkové, ukázali mnoho ze svého repertoáru a byli tradičně skvělí. Zasloužené ovace a dlouho trvající aplaus byly poděkováním za krásné zahájení plesového večera.

   V druhé části večera se již tančilo, a jak je ve Volarech zvykem, jde to již od první melodie, za což se dostává Volarským velkého obdivu všech skupin i orchestrů, které do společenského sálu radnice zavítají.
Tančilo se v rytmu hudby současné a starých dobrých evergreenů, nechyběl ani rytmus krále tance valčíku, či krásné polky, waltz i rumba.

   Volarští se bavili a poděkování patří vedení Základní umělecké školy a hostům večera ze skupiny Friends.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist