Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Studii regenerace starého sídliště Vimperka projednali s lidmi

 VIMPERK - 21. února 2018 - 9:50 - V Městském kulturním středisku ve Vimperku se začátkem měsíce veřejně projednávala studie regenerace starého sídliště ve Vimperku. Zúčastnilo se na 70 občanů této lokality. Všechny připomínky občanů i nadále soustřeďuje místostarosta města Vimperka Lukáš Sýs.

 Připravil (zp)

   Jak informuje místostarosta Lukáš Sýs v textovém infokanálu kabelové televize Epigon, studii představil Ing. arch. Jaromír Kročák. Ten společně s kolegy z Ateliéru Kročák podrobně seznámil s historií starého sídliště, ukázal, jak staré sídliště vypadá dnes, a v návaznosti na to představil budoucí vizi ulic Klostermannova, Palackého a Smetanova.

   "Požadavek na regeneraci starého sídliště vznikl nejen z důvodu stáří výstavby této lokality, ale především z často kladených dotazů a připomínek, týkajících se především nedostatku parkovacích míst, které občany trápí čím dál více," uvedl místostarosta Lukáš Sýs.

   Po vystoupení architekta Jaromíra Kročáka přišel čas na dotazy a připomínky občanů. "Tyto připomínky, stejně jako ty, které jsme se dozvěděli společně u stolu nad papírovou verzí studie, postupně do studie regenerace zapracujeme. Všechny občany, kteří budou mít jakékoliv další  připomínky a podněty chci požádat, aby je zaslali na můj email: lukas.sys(zavináč)mesto.vimperk.cz," dodal vimperský místostarosta.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist