Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Miroslava Pilečka dnes ocenil krajský radní za životní práci

 ČESKÉ BUDĚJOVICE/PRACHATICE - 20. února 2018 - 13:37 - Ocenění za celoživotní práci v oblasti bezpečnosti silničního provozu získal dnes, 20. února, bývalý pedagog Miroslav Pileček z Prachatic. Předal mu ho radní Jihočeského kraje pro dopravu Jiří Švec. Stalo se tak v průběhu tradičního Semináře BESIP pro pedagogy Jihočeského kraje a organizátory dopravních soutěží.

 Text: Zdeněk Přibyl, foto poskytl Krajský úřad Jihočeského kraje

   Miroslav Pileček působil v Základní škole Zlatá stezka v Prachaticích. Veřejnosti je řadu let známý ze své práce v prachatickém Domě dětí a mládeže hlavně jako organizátor veškerých dopravních soutěží.

   Práci se věnuje ve svém volném čase, o víkendech a dobrovolně. Ocenění převzal Miroslav Pileček v Kruhovém sále Krajského úřadu Jihočeského kraje spolu s bývalým učitelem Bohumírem Malíkem z Českého Krumlova.

   „Jsem velice rád, že mohu prostřednictvím Jihočeského kraje ocenit záslužnou práci pedagogů, kteří se ve svém volném čase, o víkendech a dobrovolně věnují dopravní výchově a přispívají tak k podpoře vzdělávání dětí v této oblasti,“ uvedl radní Jiří Švec s tím, že obětavost učitelů oceňuje nejen coby radní, ale také jako rodič. Blahopřejeme!

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist