Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Knihu Šumava domovem pokřtili na keltský způsob

 VOLARY - 27. prosince 2017 - 20:57 - Ivo Stehlík křtil ve volarském společenském sále radnice knihu "Šumava domovem." Kniha volarského autora a nakladatele přivedla na tuto událost velkou návštěvu z řad přátel autora i spoluautorů.

 Text a foto: Ladislav Beran

   Třicet sedm spoluautorů sedělo v přátelské atmosféře v kruhu po keltsku, stejně jako když rozhodují. Novodobý druid Ivo Stehlík je všechny přivítal, představil a poděkoval jim, že přijeli. Mezi hosty nechyběl ředitel Správy Národního Parku Šumava Pavel Hubený. Po představení spoluautorů přečetla Lucie Haspeklová úryvek z nové knihy a přišel na řadu její křest.



   Pavel Hubený a Jiří Včelák byli postaveni do role kmotrů, kterou Jiří Včelák ze zištných důvodů odmítl a vysvětlil proč. Potom sáhl do pytle, jako že by pro zázvor. No, ale byl tam vatovec, obrovská houba většinou známá pod názvem pýchavka.

   Křest knihy začal, Jiří Včelák na ni poklepal vatovcem, neboť voda knize prý škodí a alergici měli pré. Pavel Hubený na křest vzal vodou z Boubínských potoků. A hotovo. Kniha může jít do prodeje - do světa ke čtenářům.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist