Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Mezi vítěze Nemocnice roku patří prachatická i strakonická

 ČESKÉ BUDĚJOVICE/PRACHATICE - 4. prosince 2017 - 22:20 - Jihočeské nemocnice patří k celorepublikové špičce. Opět to potvrdila prestižní soutěž Nemocnice roku pořádaná neziskovou organizací HealthCare Institute. Absolutním vítězem celorepublikové soutěže se stala Nemocnice Písek a mezi absolutními vítězi se také objevila na místě čtvrtém Nemocnice Prachatice a na místě pátém Nemocnice Strakonice.

 Text: Zdeněk Přibyl

   O výsledcích soutěže o prestižní titul Nemocnice roku informovala novináře Iva Nováková, tisková mluvčí akciové společnosti Jihočeské nemocnice.

   „Velice mě těší, že se nejen v soutěžích, ale zejména v reálném životě pravidelně ukazuje, že může být jihočeské zdravotnictví vzorem pro celou Českou republiku. Naše nemocnice nepřetržitě zlepšují zdravotní péči, modernizují vybavení i zdokonalují služby pro pacienty. A zisk pak dále reinvestují zpět do svého rozvoje. Jedná se o výsledek skvělé práce vedení těchto zařízení i všech zaměstnanců, za což jim patří velké poděkování. Zároveň se ale jedná i o skvělou vizitku kraje, který nemocnice spravuje,“ uvedla jihočeská hejtmanka Ivana Stráská.

   Člen představenstva všech jihočeských nemocnic Michal Čarvaš, ředitel Nemocnice Prachatice, k umístění nemocnic uvádí: „Je to jasný důkaz toho, že dokážeme obstát i mezi fakultními nemocnicemi. Zároveň je to potvrzení pacientům, že svou práci děláme dobře“.

   Projekt Nemocnice roku je postaven na celostátním sledování spokojenosti a bezpečnosti pacientů nemocnic a také na sledování spokojenosti a bezpečnosti zaměstnanců nemocnic. Hodnotí se přitom finanční zdraví, spokojenost hospitalizovaných pacientů, spokojenost ambulantních pacientů a spokojenost zaměstnanců.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist