Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Prachatický Hospic sv. Jana N. Neumanna Neziskovkou roku

 PRAHA/PRACHATICE - 28. listopadu 2017 - 14:16 - Prachatický Hospic sv. Jana N. Neumanna, o.p.s., obdržel v pondělí 27. listopadu večer v pražském Divadle Archa Cenu veřejnosti NEZISKOVKA ROKU 2017. Informoval nás o tom ředitel společnosti Robert Huneš.

 Text: Zdeněk Přibyl, foto poskytl Hospic Prachatice, o.p.s.

   Za dvanáct let svého působení tato obecně prospěšná společnost vybudovala a provozuje stejnojmenný lůžkový hospic v Prachaticích, domácí Hospic sv. Veroniky v Českých Budějovicích a Domov Matky Vojtěchy v Prachaticích, jako zařízení pro osoby s Alzheimerovou chorobou v nejtěžší fázi tohoto onemocnění. Ve svých zařízeních dopřála společnost důstojné umírání několika tisícům pacientů.​

Na snímku zleva: Ing. Jiří Vavera, ekonom o.p.s., Mgr. Eva Ludačková, vrchní sestra hospice, Mgr. Markéta Nováková, sociální pracovník Domova Matky Vojtěchy, PhDr. Robert Huneš, ředitel o.p.s.

   Cena, kterou hospic obdržel, má svou velkou vážnost. Uděluje ji Nadace rozvoje občanské společnosti nejlepším neziskovým organizacím v České republice. „Ocenění Neziskovka roku je jeden z nejvhodnějších způsobů, jak zviditelnit profesionálně řízené neziskovky, představit příklady dobré praxe ostatním, a ukázat na kvalitu jejich práce," uvedla zástupkyně ředitelky NROS a manažerka Neziskovky roku Jana Vožechová.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist