Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 O sexu převážně nevážně, čili skoro sto dvacet minut smíchu

 VOLARY - 27. listopadu 2017 - 14:30 - O sexu převážně nevážně aneb o intimních slastech a strastech s MUDr. Radimem Uzlem, písničkářem Pepou Štrossem a jeho synem Matějem.

 Text a foto: Ladislav Beran

   Společenský sál radnice ve Volarech byl ve čtvrtek 23. listopadu pěkně zaplněn a přivítal trojici hostů, z nichž zejména Radim Uzel s Pepou Štrossem bavili diváky zážitky a vtipy.

   Doktor Radim Uzel vzpomínal na své začátky gynekologické a porodnické praxe od Ostravy až do současné Prahy a přidal i humorné příběhy z doby, kdy pracoval a stále pracuje na pozici soudního znalce. Humorně převážně nevážně nejen o medicíně. Nechyběla vzpomínka na Květu Fialovou, se kterou humorné cesty začínal.

   Medicína, nejen ta z gynekologické ordinace, ale i ta soudní, a mnoho humoru kolem všeho. Volarští se náramně bavili a útok na jejich bránice nebral konce. A smát se bylo čemu, neboť vtipy na kolegy lékaře, právníky, advokáty i na blondýnky byly opravdu peprné.

   Po přestávce se odpovídalo na dotazy diváků, které byly vtipné i zajímavé, a došlo i na několik vtipů speciálně pro pana doktora. Večer se rozvíjel formou otevřené kavárny, ve které nechybělo vínko, kávička ani pivečko.

   Pořad proložený písněmi písničkáře Pepy Štrosse, kterého doprovázel syn Matěj, byl výborný a nesl se v pohodové atmosféře. Všem třem patří obrovské poděkování za krásný večer plný laskavého smíchu.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist