Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Ve Volarech přivítali a též obdarovali nové občánky

 VOLARY - 3. listopadu 2017 - 10:16 - Ve obřadní síni volarské radnice se uskutečnilo poslední letošní vítání občánků. Osm nejmladších občánků - čtyři chlapce, Marka, Jakuba, Víta a Vítka a čtyři krásné slečny Lauru, Viktorii, Magdalenu a Ellu, vítal místostarosta Ladislav Touš. Nové občánky mu představila Anna Hodánková, matrikářka města.  

 Text: Ladislav Beran, foto: Otomar Novotný

   Význam rodiny, společného soužití a lásky k dětem, ale i ostatním především zaznělo v úvodu obřadu, po němž následoval program žáků Základní umělecké školy Volary.

   "Máte děťátko, jste bohatí. Budete spolu s ním čekat na první pokrok. První pohyby, krůčky, ale i na slova máma, táta. Buďte šťastni, ze všeho co vám udělá váš potomek, mějte radost, a vychovávejte jej v řádného občana. Dnes vítáme občánka, aby z něj v dalším vývoji vyrostl řádný občan," uvedl ve svém proslovu volarský místostarosta Ladislav Touš.

   Poté následoval podpis do matriční knihy a dárek v podobě knížky, modrá pro chlapečky a růžová pro holčičky. Maminky potom dostaly květ růže a po fotografování byl slavnostní akt ukončen.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist