Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 FOTO: Vědomostní soutěž O pohár ředitele DDM Prachatice

 VOLARY - 30. října 2017 - 9:12 - Volarské pracoviště DDM Prachatice hostilo osmý ročník vědomostní soutěže O pohár ředitele DDM Prachatice. Ve volarském Domečku, jak se zdejšímu pracovišti DDM přezdívá, se sešli zástupci všech pracovišť, kterými jsou Vimperk, Volary, Prachatice a Netolice. Reprezentovaly je děti v pětičlenných týmech.

 Text a foto: Ladislav Beran

   Vladimíra Laschová, vedoucí volarského pracoviště, všechny přivítala ve Volarech, které byly sice zahaleny mlhou, ale v době, kdy se na trasu vydal první tým, se již dralo sluníčko. O nádherné prostředí s podzimní výzdobou se postaraly volarské seniorky ze zájmového útvaru Dovedných rukou. Vladimíra Laschová nejdříve vysvětlila pravidla, a potom se již vycházelo do města.

   Soutěžící čekalo pět stanovišť, plnění různých úkolů a k tomu Běhací pexeso. Trasa vedla kolem menhirů, sídlištěm, okolo pietního místa pochodu smrti, parkem u základní školy, pivovarským parkem a cíl byl ve společenské místnosti restaurace U potůčku.

   Soutěž úspěšně proběhla a děti ukázaly, že jak z přírodovědy, tak i v  obratnosti, postřehu i kvízech toho umí hodně. Pak se čekalo na výsledky. Bylo to velmi těsné a nejdříve se vyhlásilo Běhací pexeso. V této dovednostní soutěži zvítězil tým Netolic.

   Potom již přišlo vyhlášení soutěže O pohár ředitele DDM Prachatice. Vítězem se stalo družstvo DDM Vimperk a pohár převzaly děti společně se svou vedoucí z rukou zástupkyně prachatického DDM Vendulky Kubičkové s radostí a řevem jako praví sportovci.

   Osmý rok vědomostní soutěže, která probíhala v rámci environmentální výchovy, je za námi. Vyhráli v ní vlastně všichni a malý pohár, samozřejmě se šlehačkou a dobrotami, dostal každý. Poděkování patří vedení volarského pracoviště a všem, kteří přijeli, neboť tím krásně vyplnili první den podzimních prázdnin.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist