Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Policejní psovod Jaroslav Čejka z Prachatic na špici profíků

 SOLENICE/PRACHATICE - 14. ZÁŘÍ 2017 - 15:05 - V Solenici si minulý týden poměřili své schopnosti a dovednosti policejní psi, cvičení na vyhledávání výbušnin a drog, na Policejním mistrovství České republiky psovodů se služebními psy 2017. Policejní psovod prap. Jaroslav Čejka z ÚO Prachatice se umístil na krásném druhém místě a stal se tak vicemistrem ve vyhledávání drog.

 Z redakční pošty: Martina Joklová, mluvčí Policie ČR

   Soutěže ve speciální kynologii se zúčastnili psovodi se služebními psy ze všech krajů České republiky. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje reprezentoval prap. Jaroslav Čejka se psem Chasanem, rasy německý ovčák, který je speciálně vycvičený na vyhledávání omamných a psychotropních látek.

   Psovod Čejka se se svým čtyřnohým parťákem specializuje na vyhledávání omamných a psychotropních látek již pět let. O tom, že mu to jde, svědčí umístění na krásném druhém místě. Na soutěži museli předvést vyhledávání drog v autobuse, ve školní třídě, v uzavřené dřevěné bedně, v krabice od dortu, ve volném terénu a na oděvních svršcích.

   Mistrem se v této disciplíně stal psovod z Krajského ředitelství Jihomoravského kraje a třetí stanul na stupních vítězů psovod z Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Velmi si vážíme, že v našem kraji máme takového profesionála, který svými výsledky prokázal perfektní připravenost.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist