Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 FOTO: Cambridgeské certifikáty žákům ze ZŠ Zlatá stezka 240

 PRACHATICE - 13. září 2017 - 00:00 - V úterý 12. září uspořádala ZŠ Prachatice, Zlatá stezka 240, ve spolupráci s odborem kultury, školství a cestovního ruchu města Prachatic slavnostní předání certifikátů ze zkoušek Cambridge Exams. Místem slavnostních chvil se stal Radniční sál Staré radnice v Prachaticích.

 Text: ZŠ Zlatá stetzka 240, foto: Zdeněk Přibyl, PRACHATICKOnews.cz

   Certifikát obdrželi žáci od Mgr. Lucie Polákové z Evropského centra jazykových zkoušek za přítomnosti svých blízkých příbuzných, starosty města Prachatice Ing. Martina Malého a ředitelky školy Mgr. Lenky Králové.

   O hudební vystoupení se postaraly žákyně z 9. třídy Nela Benčová a Diana Kišová. Nechyběla ani paní učitelka Mgr. Magdaléna Tesárková, která skvěle připravila své svěřence na tyto zkoušky v rámci kroužku anglického jazyka.

   Všech 14 dětí zvládlo čtení, psaní, poslech a mluvený projev a právem si zasloužilo převzít tyto uznávané certifikáty. I v letošním školním roce nabízí škola svým žákům přípravu pro další studium angličtiny a možnost získat Cambridgeské certifikáty vyšších stupňů.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist