Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Odstartuje MINI GP Prachatice. Už 5. ročník závodu odrážedel

 PRACHATICE - 5. září 2017 - 20:47 - Do odstartování pátého ročníku prachatického tradičního závodu odrážedel pro děti MINI GP Prachatice zbývá již jen několik posledních dní. Odstartuje totiž už v sobotu 9. září.

 Z redakční pošty: Za Portus Prachatice o.p.s. - Jitka Kotrbová, PR oddělení

   Proto je nejvyšší čas zkontrolovat krásné stroje - povolena jsou veškerá dětská odrážedla a koloběžky. Nezbytnou součástí vybavení každého závodníka je helma, bez té není možné závod absolvovat.

   Máte-li doma děti ve věku od dvou do desíti let, které rády soutěží, zaškrtněte si červenou barvou datum 9. září 2017. První sobota nového školního roku bude patřit právě jim. Závodit se bude ve třech věkových kategoriích. I. kategorie 2 – 4 roky, II. kategorie – 4 – 6 let a III. kategorie 6 – 10 let.

   Sejdeme se jako každý rok na dopravním hřišti u koupaliště Hulák v Prachaticích. Registrace závodníků začíná v 15 hodin.
Akci pořádá Portus Prachatice, o.p.s., za finanční podpory Města Prachatice. Garantem závodu je jedno ze zařízení Portusu - Rodinné centrum Sluníčko.

   Nebude se jen závodit, děti se mohou těšit mimo jiné také na skákací hrad a společně se svým doprovodem mohou doplnit energii připraveným občerstvením - dodává a na pohodové rodinné odpoledne zve Tereza Ksandrová, realizátorka RC Sluníčko.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist