Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Asterix a Obelix dobývají Volary v táboře Smajlíků

 VOLARY - 1. září 2017 - 00:00 - Na poslední týden prázdnin připravil volarský Domeček týden akcí v Domečku, jak se místnímu pracovišti DDM Prachatice přezdívá. Vedoucí Hanka každý den měla napilno, dopoledne i odpoledne.

 Text a foto: Ladislav Beran

   Od pondělí do pátku akce, výukový a zábavný program byl proložen dvěma výlety. Asterix a Obelix připravili cestu plnou dobrodružství a zábavy. Začalo se výtvarnou dílnou a odpolední procházkou za historií Volar spojenou s návštěvou knihovny. Tam děti viděly, kromě práce knihovnice, také výstavu o tom, jaký byl život Karla IV. Výstava zde probíhala k výročí jeho narození.

   Dále proběhl míčový turnaj, deskobraní a uprostřed týdne celodenní výlet do Národního parku Šumava za sovami, jeleny, rysem a vlky. Bylo to poutavé a zajímavé cestování. Předposlední den se ve výtvarné dílně brousily skleničky a odpoledne proběhla malá olympiáda na hřišti základní školy.

    Závěr patřil Soumarské cestě a bylo to zajímavé a Asterix s Obelixem, nejenže vařili pověstný sílu dodávající lektvar, ale též sami poznali, že Volary a okolí jsou stejně krásné jako jejich Gálie...

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist