Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Prázdniny zakončí na náměstí v Prachaticích 5. Ekompilace

 PRACHATICE - 31. srpna 2017 - 16:56 - Poslední prázdninový pátek 1. září bude patřit již pátému ročníku hudebního festivalu Ekompilace, který je spolu s výbornou muzikou a zábavou zaměřen i na šíření povědomí o třídění odpadu, recyklaci a chování k životnímu prostředí.

 Z redakční pošty: Věra Houšková, ředitelka KIS Prachatice

   Jsme rádi, že si nás hlavní pořadatelé Ekompilace vybrali již podruhé jako své partnery a budeme se moci s vámi se všemi sejít opět po roce na prachatickém Velkém náměstí.

   Již od odpoledních hodin tu bude probíhat zábavný edukační program pro celé rodiny. Lektoři projektu samosebou.cz budou rozdávat CD, na kterém se představí všechny letos vystupující kapely. Jako hlavní hosté se představí u prachatických posluchačů oblíbená kapela Wohnout a nadějný muzikant Thom Artway (vlastním jménem Tomáš Maček), který je držitelem dvou sošek Anděla 2016 za objev a zpěváka roku.

   Řady vystupujících doplní regionální kapely, jejichž jména budou postupně uvedena na webu www.ekompilace. cz, na kterém najdete také veškeré podrobnosti o tomto festivalu. Těšíme se na viděnou v pátek 1. září na prachatickém Velkém náměstí!

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist