Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Na základně u Lipenského jezera je tábor Pohoďák

 LIPENSKÉ JEZERO - 25. srpna 2017 - 16:31 - Každoročně prázdninový tábor Pohoďák připravuje a vede Vladimíra Laschová z volarského pracoviště prachatického DDM. Tentokrát zde má devět spolupracovníků včetně zdravotního dozoru a výbornou odbornici Milušku Hasíkovou. Tématem je letos Údolí králů.

 Text a foto: Ladislav Beran pro PRACHATICKOnews.cz

   "Začátek tábora byl ale velmi krušný, neboť po příjezdu v pátek 19. srpna a ubytování přišla složitá noc. Vichřice, která se proháněla okresem, se za naším táborem a nad Lipenským jezerem točila jako twistr. Bylo to o statečnosti všech děti, byly perfektní a já musím poděkovat i vedoucím a Marušce Hasíkové, za to jak s dětmi komunikovali a hlavně byli celou dobu s nimi. Sledovala jsem vše na mobilu a musím říci, že něco takového za dobu co sem jezdím, jsem ještě nezažila," uvedla Vlaďka Laschová.  

   Nyní již děti plní úkoly táborové hry. Jde o hledání zapomenutého boha RE a jedná se o celotáborovou hru. Egyptské Údolí Králů je moc zajímavé a děti každý den plní úkoly.



   Líbil se kromě toho i celodenní výlet na Kleť a pozorování oblohy z observatoře, mezi děti přijeli policisté z obvodního oddělení ve Volarech i s psovodem a se služebními psy Frejem a Tedym.

   Tábor si děti doslova užívají a jak mnozí kluci a holky říkali "...v sobotu to bylo jako v black-outu a teď je to paráda." Zastihli jsme je uprostřed tohoto týdne právě v čase probíhající vodní bitvy. Ta byla velmi veselá a hlavně mokří byli úplně všichni...

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist