Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Nejdůležitější část rekonstrukce volarského náměstí hotova

 VOLARY - 18. srpna 2017 - 18:25 - Na začátku rozsáhlých oprav volarského náměstí starostka města Martina Pospíšilová slíbila, že Slavnosti dřeva v letošním roce budou na nově opraveném rynku. Slib se ve čtvrtek 17. srpna stal skutečností.

 Text a foto pro PRACHATICKOnews.cz: Ladislav Beran

   Kolaudační komise a za radnici místostarosta Ladislav Touš a Jan Zámečník z odboru investic, správy majetku a životního prostředí, vše zkontrolovali, domluvili, jak budou následovat další etapy, ale že to hlavní je hotovo, shodli se všichni.

   Zejména mezi dětmi měla velký ohlas nově zřízená kašna na náměstí. Je umístěna před vchodem do městského hotelu Bobík. A ve vedru ji hned také řádně vyzkoušely...



   Jsme připraveni a zítra již stavíme - dohodli se Jan Zámečník i Ladislav Touš o urychlené přípravě na 24. Slavnosti dřeva. Ty budou mít letos nově umístěnou tribunu, a to v dolní části náměstí, a okolo vyroste tradiční dřevěný jarmark.



   V sobotu 19. srpna se na volarském náměstí zahájí tradičně - přeříznutím metru dřeva pilou břichatkou. Ujmou se toho starostka Martina Pospíšilová s hostem slavností Markem Ztraceným.

   Takže: V sobotu fandíme a v neděli klapeme. Tak přijďte pobejt, utratit, zafandit, zatančit a zaklapat si do Volar!

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist