Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Cirkus Humberto uvede dnes v Prachaticích první představení

 PRACHATICE - 28. července 2017 - 01:11 - Slovutný cirkus Humberto uvede dnes, ve čtvrtek 27. července od 17:30 na na prachatickém cirkusplace pod Šibeničním vrchem první ze svých čtyř představení. Přijel do města pod Libínem v pondělí, v úterý postavil šapitó s fungl novými pohodlnými sedačkami. Teď už je vše na svých místech a personál i umělci se na vás těší!

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

   www.dre-kon.cz

   Co vždycky také přitahuje, to je i u cirkusu Humberto zvěřinec. Rodiče i prarodiče s dětmi ho navštěvují od úterka. My jsme se tam vypravili také a měli jsme štěstí - právě probíhal úklid u somálských lvů, hnědí medvědi si dávali zelený zákusek, velbloudi mohutně přežvykovali jako vždycky a zebry se předváděly v rychlém poklusu. Trojice afrických slonic ve svém vlastním stanovém apartmá přešlapovala z nohy na nohu, jako by se už nemohla dočkat vystoupení se svým německým drezérem Ronaldem Spindlerem, který umí krásně česky říct třeba Nébojte se!

   A ještě slíbené slovo k programu. Čeká vás skoro tříhodinová show (i s přestávkou) v slavném cirkusu s bohatou historií a vzrušující současností. Brzy po začátku představení se vám bude tajit dech při drezúře somálských lvů, kterou povede Hynek Navrátil junior ze staré cirkusové rodiny. Klauniády převezme do své režie Tommy z Maďarska. Chybět samozřejmě nebude vysoká práce nad hlavami diváků, a to hned na několik způsobů. Během představení se v manéži vystřídá velké množství zvířat a spousta umělců. Více se o programu můžete dozvědět zde. Tak příjemnou zábavu!

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist