Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 FOTO: V sále Bobíku se loučili se školkou volarští předškoláci

 VOLARY - 1. července 2017 - 10:17 - Ve společenském sále hotelu Bobík se loučili se školkou volarští předškoláci. Nejdříve se představili rodičům a hostům děti z MŠ na sídlišti Míru a po nich z MŠ v Revoluční ulici.

 Text a foto: Ladislav Beran

   www.dre-kon.cz

   Celý program zahájila ředitelka MŠ Michaela Dědičová, která přivítala rodiče a vzácné hosty - místostarostu města Ladislava Touše a vedoucí odboru kultury městského úřadu Janu Tkáčovou. Po ní přivítal všechny přítomné Ladislav Touš, který dětem popřál vše dobré ve škole a zeptal se, zda se děti do školy těší. Odpovědí bylo spontánní - ano těšíme se! Rodičům poděkoval za výchovu a pedagogickým pracovnicím za výbornou přípravu pro děti do školy.



   Předškoláci obou školek se představili v krásném programu plném písniček, básniček a taky pravidel chování pro rodiče. Děti ukázaly, že dovedou hodně, a že paní učitelky Dagmar Amlerová, Jitka Haladejová, Naďa Janoušková a Terezie Votavová je naučily spoustu krásných věcí. Velký aplaus dětem, dárky pro své učitelky - kytičku či bonboniéru  - a hlavně dárky pro ně.

   Pan místostarosta Ladislav Touš a Jana Tkáčová předaly za město Volary krásnou knížku, a potom děti dostaly pamětní list od paní ředitelky, tričko a kšiltovku pak od svých dam učitelského sboru. A na závěr měl možnost každý zajít do hotelu na vynikající zmrzlinu.



   Popřejme volarským předškolákům hodně štěstí a pěkné známky ve škole. A teď hurá na prázdniny!

)

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist