Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 FOTO: Volarské nové občánky přivítal místostarosta L. Touš

 VOLARY - 27. června 2017 - 15:32 - Paní matrikářka Anna Hodánková představila ve středu 22. června místostarostovi Ladislavu Toušovi devět nových nejmenších občánků města. Andrease, Dominiku, Petra, Julii, Tomáše, dvojčátka Adama a Dominika a Andreu Annu uvítal do života a popřál jim i rodičům hodně štěstí.

 Text a foto: Ladislav Beran

   www.dre-kon.cz

   V proslovu Ladislav Touš uvedl, jak důležitá je rodina a výchova nejmenších dětí v ní. "Rodina je základ klidu, pohody a výchovy pro všechny. Jste bohatí, narodilo se vám děťátko. Sledujete jeho růst, první pokroky a krůčky a těšíte se na první slova máma, táta. My dnes vítáme naše nejmenší občánky, aby z nich v budoucnu vyrostli řádní občané našeho města. Přeji vám hodně radosti, málo starostí a mnoho štěstí při výchově svých ratolestí," řekl místostarosta.



   O pěvecký a slovní doprovod se postaralo trio děvčat ZUŠ Volary pod vedením sbormistryně Dany Koldinské. Rodiče potom podepsali slavnostní akt a maminky dostaly krásnou růži. Pro chlapce pak byla připravena knížka Náš chlapeček a pro děvčátka Naše holčička, aby do ní rodiče zaznamenávali pokroky svých ratolestí.



   Ještě fotografie u kolébky a na závěr společná fotografie. Tím bylo předprázdninové vítání občánků ukončeno.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist