Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Špičkové Sportovní odpoledne ve Strunkovicích nad Blanicí 

 STRUNKOVICE NAD BLANICÍ - 19. června 2017 - 7:54 - V neděli 25. června se ve Strunkovicích nad Blanicí uskuteční tradiční sportovní odpoledne, letos v pořadí IX., s mnoha atrakcemi pro děti i dospělé a zábavným programem. Sehrají se dvě fotbalová utkání.

 Z redakční pošty: Petr Kortus, Strunkovice nad Blanicí

   www.dre-kon.cz

   V prvním se od 14:30 představí Výběr Budějovického Motoru posílen o hráče z KHL a hosty v zápase proti Strunkovickému A týmu. Za hosty nastoupí Karel Poborský, Jakub Kovář, Jiří Novotný, Petr Sailer, Stanislav Bednařík, bratři Kotalíci, Martin Vozábal, David Horejš + samozřejmě pár kluků ze současného kádru ČEZ Motoru.

   Ve druhém zápase od 16:30 se proti domácímu týmu Strunkovice 35 představí Tým sportovců a umělců. Za hosty nastoupí desetibojař Roman Šebrle, populární Jakub "Lavi Lavický" Štáfek, hokejový mág Dominik Hašek, herci Martin Kraus, Milan Pitkin a Jaroslav Sypal, hvězda seriálu Okresní přebor Leoš Noha, fotbalisté Horst Siegl, Tomáš Skuhravý, Jan Berger, Jiří Novotný, hokejisté Martin Procházka, Tomáš Vlasák Radko a Leo Gudasovi a další známá jména. Areál se otevírá ve 14 hodin. Všichni jste srdečně zváni!

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist