Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Nerudovka jak ji ještě neznáte! DRIVE to SCHOOL. Už zítra!

 VIMPERK - 15. června 2017 - 9:21 - Střední škola a Základní škola Vimperk, Nerudova 267 pořádá v pátek 16. 6. 2017 výjimečný den pod názvem DRIVE to SCHOOL. Jedná se o akci, která je rozdělena na dopolední a odpolední samostatnou část.

 Připravil: Petr Krejsa, SŠ a ZŠ Vimperk, Nerudovka

   www.dre-kon.cz

   První blok je věnován žákům základních škol, pro které je připraven bohatý program. Budou mít možnost seznámit se s youtuberem Johnym Valdou, shlédnout freestyle exhibici kol nebo ukázky historického šermu. Tímto však školní nabídka ještě nekončí, pro návštěvníky je připravena také módní přehlídka ve stylu steampunk, kde své dovednosti představí studenti oboru Vlasová kosmetika. Svou rychlomalbu ukáže malíř Rataj Art.

   Kromě těchto představení pod širým nebem mohou děti se svými učiteli navštívit galerii „Kovárna“, kde uvidí vystavené steampunkové exponáty. Bude zde probíhat i ukázka výroby šperků v tomto stylu a každý si bude moci navrhnout a vyrobit šperk vlastnoručně.

   Pro všechny připraví studenti oboru Kuchař - číšník drobné občerstvení a nebude chybět ani ukázka carvingu (vyřezávání z ovoce). Návštěvníci se budou moci nechat vyfotografovat u prostřené viktoriánské tabule a jistě si odnesou řadu zážitků z celého programu.

   Odpolední část, určená absolventům školy a široké veřejnosti, nabídne navíc dva koncerty v podání skupin EBONY a NARTTU.

   Podrobné informace o akci podá ředitel SŠ a ZŠ Vimperk Ing. Lubomír Pichler, telefon: 388 416 136, e-mail: pichler@stredni-skola.eu

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist