Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Burza práce dala šanci uchazečům o práci i zaměstnavatelům

 PRACHATICE - 2. května 2017 - 15:25 - Ve všech okresech Jihočeského kraje se letos na jaře poprvé uskutečnily Burzy práce. Firmy na nich představily současnou nabídku pracovních pozic a podmínky pro navázání budoucí spolupráce, ať už praxe či pracovního poměru. V Prachaticích se tak stalo ve středu 26. dubna ve velkém sále společenského centra Národní dům.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

   www.dre-kon.cz

   „Nezávazné konzultace se zástupci firem jsou jedinečnou příležitostí, kdy uchazeči o zaměstnání získají cenné informace týkající se pracovních možností v daném okrese. Je to pro ně příležitost na burze se osobně prezentovat zástupcům firem a ukázat tak zájem pracovat,“ sdělil Luděk Keist, ředitel Jihočeské hospodářské komory, která spolupracuje na organizaci Burz práce.

   Že se toto očekávání setkalo s úspěchem a že prospěch burzy práce byl oboustranný, tedy jak pro uchazeče o práci, tak zaměstnavatele, potvrdila i ředitelka Oblastní kanceláře Prachatice Kateřina Třísková.

   Nejvíc zájemců prý přišlo hned brzy ráno, ale chodili stále i další. "Chtěli to mít už za sebou," slyšeli jsme poznámku. Je to možné, určitě individuální - ale jak jsme se přesvědčili, na burze práce vládla příjemná atmosféra.

   Nejde jen o tom, že byl k mání stolek s čajem, kávou a dalšími nápoji a k nim i zákusky. Příjemné bylo i jednání u stolů se zástápci firem. V pohodě a v sedě - dalo by se říci. Nabídku zaměstnání provázelo množství fotografií, počítačové prezentace i letáky. Ostatně pojďme se tam podívat.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist