Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Na Kubově Huti jen pomalu končí lyžařům sezona

 KUBOVA HUŤ - 16. března 2017 - 14:55 - V tomto a následném týdnu se ve SKI škole v 1000 šumavských metrech učí a zdokonalují v lyžování žáci základní školy Tomáše Garrigue Masaryka z Vimperka. Děti sem dojíždějí vlakem a v průběhu tří dnů se zdokonalí v jízdě na lyžích, naučí se jezdit na vleku a ti obratnější zdokonalí jízdu v hraně.

 Text a foto: Ladislav Beran

   www.dre-kon.cz

   Pod vedením učitelky tělesné výchovy Petry Hrůšové, ředitele SKI školy Jiřího Bartošíka a instruktorů školy se dvě třídy prvňáčků baví, někdy i trochu nebaví, a bojují se sněhem i lyžemi, samozřejmě nechybí slzičky. Ale to vždy rychle přejde a třetí den již všichni jezdí a sviští na Školní sjezdovce.



   Petra Hrůšová si moc pochvaluje spolupráci s vedením školy, chválí instruktory a děkuje vedení obce Kubova Huť a lyžařského areálu za vynikající podmínky, které dětem a základní škole TGM připravilo a již po dobu tří let připravuje.



   Děti ze skupiny instruktorky Zuzky: "Nám se to moc líbí, hlavně jízda na vleku, a potom dělat obloučky podle Zuzi, to je nádhera!"

   Instruktor Ivan, starý matador. Děti z jeho skupiny řekly: "Je to tady paráda, nemusíme se učit a Ivan nám parádně vysvětluje, jak na to."



   Tak to byl jeden den výuky školáků z vimperské základní školy TGM na Kubově Huti. Přejeme dětem lepší příští zimu a hodně štěstí na svahu!

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist