Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Začala rekonstrukce náměstí ve Volarech za 17 milionů korun

 VOLARY - 12. března 2017 - 11:24 - Se začátkem tohoto týdne začala plánovaná rekonstrukce a revitalizace volarského náměstí. V pondělí 6. března proběhlo vyřezání dřevin pod kostelem sv. Kateřiny a ve spodní části náměstí u lékárny. V úterý najela technika, která v průběhu dne odstranila asfaltový povrch, a poté již začala tolik očekávaná rekonstrukce.

 Text a foto: Ladislav Beran

   www.dre-kon.cz

   Vše proběhne v několika etapách, s tím, že první dvě by měly být hotovy do konce července. Velkým přáním je, uspořádat Volarské slavnosti dřeva na zrekonstruované polovině.

   O podobě náměstí má vedení města jasno a rovněž i jeden sen s překvapením. Jedno je jisté, a to, že na náměstí bude položen volarský kámen.

   Uzavírka náměstí neomezí provoz na hlavní komunikaci, a tak se řidiči nemají čeho obávat. Provoz se omezí jen v případě prací, které budou nezbytné při pokládání povrchu, či vodovodního řadu.

   Pokud bude vše probíhat podle harmonogramu, dočkají se Volarští na konci října nové plochy, která se stane moderním a zajímavým prostranstvím v centru města. Nebude tu jen plošně položený kámen, ale bude tu i zeleň a několik míst k odpočinku. Investice na rekonstrukci vyjde na 17 miliónů korun.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist