Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 FOTO: Devět nových občánků rozšířilo řady obyvatelů Volar

 VOLARY - 10. února 2017 - 7:25 - První vítání občánků v roce 2017 se uskutečnilo ve Volarské obřadní síni sedmý únorový den.

 Text a foto: Ladislav Beran

   www.dre-kon.cz

   Paní matrikářka Anna Hodánková představila starostce města Martině Pospíšilové devět nových občánků, mezi kterými byli i dvojčata Šimon a Matouš, a kteří rozšíří řady Volaranů. Martina Pospíšilová ve své promluvě zdůraznila sílu rodiny a zejména růst miminka, které dělá rodičům i sourozencům velkou radost.

   "Jste bohatí, narodilo se vám děťátko, máte velkou radost z každého pokroku, sledujete první mrknutí, první slůvka mámo a táto a čekáte na první krok. Vychovávejte svého kloučka či holčičku k obrazu svému a buďte šťastni a radujte se společně. Dnes vítáme naše nejmenší občánky, aby později vyrostli v občany našeho města," řekla starostka Martina Pospíšilová.

    Po jejích procítěných slovech následovalo fotografování před kolébkou, podpis do matriční knihy, kytička mamince a knížka Naše holčička, či Náš chlapeček. Nechybělo tradiční pěkné pohlazení od paní starostky. Poděkování patří děvčatům z pěveckého sboru Poupátka místní ZUŠ pod vedením sbormistryně Dany Koldinské.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist