Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Vyhlášena filmová soutěž k letošnímu ročníku NaturVisionu

 VIMPERK - 25. ledna 2017 - 00:00 - V souvislosti s letošním 16. ročníkem mezinárodního festivalu filmů o přírodě a zvířatech NaturVision byla opět vyhlášena filmová soutěž. Vítány jsou všechny filmy zabývající se tématy příroda, zvířata a životní prostředí a zároveň dokončené po 1. lednu 2016. Filmy je nutné přihlásit do 17. března 2017.

 Text: Zdeněk Přibyl

   www.dre-kon.cz

   Filmová soutěž je podle slov Lenky Švecové z odboru školství, kultury a cestovního ruchu vimperské radnice určena pro filmové společnosti i nezávislé filmaře z celého světa.

   Soutěžit se bude o celou řadu cen v různých kategoriích. Především to bude Německá filmová cena o ochraně životního prostředí. Cena bude udělena filmu, který ukazuje mimořádný způsob ochrany životního prostředí a spojitost s ekologií. Cenu Divoká příroda zase porota udělí filmu, který nejlépe ukáže propojení témat zvířata a příroda. Filmová cena Biodiversität je určena filmu, který se podrobně a srozumitelně bude zabývat tématem biodiverzity.

   Další ceny budou uděleny za Nejlepší kameru, příběh, filmovou muziku, dětský film, nejlepšího filmaře - nováčka až po cenu publika a čestnou cenu.

   Přijímány budou dokumenty, které jsou spjaty s tématem přírody, zvířat, lidí nebo životního prostředí.

   Další informace obdrží zájemci na: e-mailu: office@natur-vision.org, telefonu: +49 – 7141 992248-0, faxu: +49 – 7141 92248-13 nebo webových stránkách www.natur-vision.de.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist