Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Fotografická soutěž k NaturVisionu: Poklady evropské přírody

 VIMPERK - 19. ledna 2017 - 12:12 - Doprovodnou akcí letošního 16. ročníku Mezinárodního filmového festivalu NaturVision je také už 24. ročník mezinárodní fotografické soutěže Poklady evropské přírody 2017.

 Text: Zdeněk Přibyl

   www.dre-kon.cz

   Podle slov Lenky Švecové z odboru kultury, školství a cestovního ruchu vimperské radnice pořádá soutěž Nadace EuroNatur spolu s Filmovým festivalem NaturVision, časopisem „natur“ a společností Gelsenwasser.

   "Zveme vás k účasti na této fotografické soutěži a těšíme se na vaše snímky. Ty nejlepší budou na podzim prezentovány v informačním centru Národního parku Bavorský les a také v Městském kulturním středisku ve Vimperku. Dvanáct vítězných fotografií bude zveřejněno mimo jiné v časopise „natur“, v magazínu EuroNatur, na webových stránkách pořadatele a v nástěnném kalendáři "Poklady evropské přírody 2018," uvádějí pořadatelé.

   Zbývá dodat, že soutěž je určena pro autory s trvalým bydlištěm v Evropě a je pro ně bezplatná. Úspěšným fotografům se nabízí možnost získat atraktivní ceny v eurech nebo poukázkách. Hlavní cena je 1500 eur. Každý oceněný dostane nástěnný kalendář Poklady evropské přírody 2018.

   Připomeňme si ještě, že mezi dosavadní oceněné autory se zařadil v roce 2009 český fotograf a náš krajan Pavel Bače z Prachatic. Ocenění se mu dostalo za snímek orla skalního, s nímž se dostal i do reprezentačního kalendáře. V putovní výstavní kolekci měl i fotku výra velkého.  

   Letošní termín pro zaslání snímků je 31. březen 2017 - to už musí být na určené adrese. A tou je: EuroNatur Service GmbH, Fotowettbewerb „Naturschätze Europas 2017”, Westendstrasse 3, 78315 Radolfzell, photo@euronatur.org. Další informace pak najdou zájemci na webu www.euronatur.org/fotowettbewerb.

 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist