Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 V nízkoprahovém I.P. klubu prachatického Portusu s Albertem

 PRACHATICE - 10. ledna 2017 - 12:49 - Od ledna nového roku 2017 rozjel Klub I.P., nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, které zřizuje Portus Prachatice o.p.s., nový projekt. Pracovníci ho pojmenovali "Na Klubu s Albertem". O co jde a hlavně na co se mohou návštěvníci klubu I.P., který zahájil svou činnost vloni v únoru, nyní těšit?

 Text a ilustrační foto: Zdeněk Přibyl

   www.dre-kon.cz

   "Jak už název napovídá, tento projekt financuje Nadační fond Albert, kterému moc děkujeme za podporu," uvedla realizátorka zařízení Erika Švehlová a dodala: "Díky finanční podpoře zrealizujeme na klubu celkem šest tematických celků, zabývajících se prevencí rizikového chování dětí a mládeže."

   Podle jejích slov potrvá realizace projektu šest měsíců a každý měsíc tu budou věnovat určitému tématu. "Jedenkrát do týdne se uskuteční  dvouhodinový preventivní, výchovný či pedagogický program, do kterého se mohou bezplatně zapojit neorganizované děti a mládež ve věku 6 – 20 let z Prachatic a okolí," doplnila realizátorka Erika Švehlová.

   Pokud vás to už teď zaujalo, tak vězte, že program je dostupný například na webových stránkách www.portusprachatice.cz/klubip, a také na facebookové stránce NZDM Klub I.P.

   A o čem to bude? "Témata jsme vybírali tak, aby odpovídala na aktuální problémy, se kterými se naši klienti mohou setkat nebo se už setkávají. Jedná se o kyberkriminalitu, šikanu, domácí násilí, závislostní chování, dospívání a agresivitu," říká Erika.

   Díky těmto aktivitám mohou pracovníci Klubu I.P. předcházet vzniku problémů nebo zachytit problémy, které již existují, a poskytnout nebo zprostředkovat odbornou pomoc. A ještě jednou připomínáme, že do projektu Na Klubu s Albertem se může zapojit kdokoliv ve věku 6-20 let.

   Další informace rády poskytnou pracovnice NZDM Klubu I.P. - tel: 723 206 051, e-mail: klubip@portusprachatice.cz, nebo hledejte na webových stránkách www.portusprachatice.cz/klubip.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist