Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Děti v Mateřské škole Paraplíčko dostaly nové vesty

 PRACHATICE - 16. prosince 2016 - 8:12 - Děti ve velké třídě Mateřské školy Česká v Prachaticích měly ve čtvrtek 15. prosince po dopolední svačině zajímavou návštěvu. Ta samozřejmě nepřišla k předškolákům s prázdnou - přinesla jim nové výstražné reflexní vesty.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl  

   www.dre-kon.cz

   Hosty přivítala nejprve ředitelka Mateřské školy Prachatice a Paraplíčka Helena Turková Kubátová. Děti návštěvě zazpívaly a zahrály na nástrojky za doprovodu kytary v rukách paní učitelky Štěpánky Žižkové. Pak jim  ředitelka oblastní kanceláře Prachatice Jihočeské hospodářské komory Kateřina Třísková hosty představila a předala slovo poručíku Martině Joklové, mluvčí Policie České republiky.

   Ta si s dětmi hezky povídala o tom, jak se musí chránit při vycházkách ve městě. A ukázalo se, že děti toho opravdu hodně vědí a z dopravní výchovy si pamatují.

   A pak došlo v předvánočně vyzdobené třídě na to hlavní. Předseda prachatické oblastní kanceláře JHK a ředitel společnosti Perseid Václav Franc spolu s jednatelem společnosti Prostor Design Prachatice Pavlem Gelnarem vybalili zbrusu nové, žluté, dětské reflexní bezpečnostní vesty a pomohli dětem si je obléci. A na chvilku dokonce vypukl pravý koncert, protože k vestám dostaly holčičky a kluci od Kateřiny Třískové také píšťalky...

   Nové výstražné vesty jsou pěkným a užitečným dárkem, který podle učitelky MŠ Štěpánky Žižkové přišel v pravou chvíli. Reflexní vesty si děti, i jejich paní učitelky užijí nejčastěji při bezpečnější vycházce městem, na kterou chodí každý den a při dalších pobytech venku. Další dobrá věc se podařila...   

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist