Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Zdařilý koncert ZUŠ Prachatice u sv. Anny na Libínském Sedle

 PRACHATICE, LIBÍNSKÉ SEDLO - 29. listopadu 2016 - 10:48 - Aktéry i posluchače koncertu v kostele sv. Anny na Libínském Sedle přivítala v neděli 27. listopadu jménem osadního výboru pro Libínské Sedlo, Perlovice a Volovice Eliška Weysserová. Poděkovala za nádhernou účast, popřála všem krásný adventní čas a hezký zážitek z koncertu.

 Text a foto: Ladislav Beran

   www.dre-kon.cz

   Koncert zahájil klarinetový kvartet, který navodil krásnou adventní atmosféru hudbou starých mistrů. Poté přišly na řadu flétny, zpěv, žestě a opět flétny, a vše uzavřel žesťový orchestr.

   Hudba starých neznámých mistrů i Wolfgang Amadeus Mozart, vánoční koledy z Čech, ale i staré dobré Anglie, se nesly v odpolední hodince kostelní lodí svaté Anny na Libínském Sedle.

   Na závěr přišlo poděkování za skvělý koncert dlouhotrvajícím potleskem plného kostelíku. Paní Eliška Weysserová jménem hostitelů poděkovala vedení prachatické ZUŠ za to, že si nachází cestu na Libínské Sedlo. Za školu bylo slíbeno, že i příští rok si v čase adventu na Libínské Sedlo žáci cestu najdou.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist